Societat

Premià de Mar pessiga fort amb un cinquè premi

L'equip de futbol de La Salle reparteix prop de 5 milions d'euros del número 55695 a través de les participacions del club

Alguns dècims es van vendre a l'administració i d'altres es van retornar

Molts premianencs es van acostar ahir fins al carrer Enric Granados on hi ha l'administració de loteria que va repartir íntegrament el cinquè premi, el número 55695. Segons va explicar la propietària de l'administració, Sílvia Badia, el premi va quedar molt repartit ja que des de fa anys és l'escollit pel club de futbol de La Salle, que en fa participacions. Tot i això, una part de les 160 sèries d'aquest número es van vendre directament a finestreta i d'altres es van quedar sense propietari ja que es van retornar.

La responsable de l'administració no podia concretar la quantitat total en premis. El que sí que va afirmar és que aquesta era la primera vegada que repartia premis importants de la rifa de Nadal. “Des de l'any 1981 que no havíem repartit cap premi”, va assenyalar.

A les portes de l'administració, on es va brindar amb cava, s'hi van acostar alguns veïns que mostraven algunes de les participacions del club de futbol premianenc. “Tot plegat són tres mil euros, però, per a mi és una fortuna”, va explicar enmig del carrer un dels premiats. Les participacions del club esportiu representaven un premi d'uns 300 euros per butlleta.

La festa i l'explosió d'alegria, però, es va traslladar des d'un primer moment al mateix camp de futbol de La Salle, al peu de la carretera N-II. Allà es van congregar les famílies afavorides pel premi quan s'havia de celebrar el darrer partit abans de les vacances de Nadal. El president del club, Medir Vila, va calcular que s'havien repartit entre 70 i 80 sèries d'aquest número, el mateix que van comprant des de fa més de vint anys. Això representa que haurien repartit prop de 5 milions d'euros des de l'entitat. Vila va comentar que, a més de repartir la loteria entre familiars i amics, el club s'havia quedat un parell de dècims, que seran “molt benvinguts” per a diverses millores que calen fer al club.

Fins ara no havia tocat mai cap premi al club i el seu president no va voler avançar si continuaran jugant amb el mateix número a partir d'ara. “Encara que sigui un cinquè premi ens ha portat sort”, hi va afegir el directiu, davant l'expresident que havia instaurat el número de loteria fix per al club.

Les famílies es van congregar al camp fins a l'hora de dinar, que molts van aprofitar per continuar-ho celebrant. Els responsables del club van insistir satisfets en el fet que el premi estava molt repartit: “Estem contents perquè ajudarà molta gent que es trobava a l'atur i tenia problemes per pagar les mensualitats perquè el seu fill pogués continuar jugant a futbol.”

LA FRASE

Fa molts anys que el club ens demana aquest número i, per això, ha quedat molt repartit
Sílvia Badia
propietària de l'administració

LA XIFRA

160
són les sèries que tenia l'administració d'aquest número, de les quals entre 70 i 80 les havia venut el club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona