Societat

Marxa Solidària de Nadal a Banyeres de Mariola

En edicions anteriors es van arribar a replegar més de 500 quilograms d'aliments

El Club Triatló Banyeres de Mariola organitza en la vesprada del 24 de desembre la V Marxa Solidària sobre una distància de 2,5 km pels carrers cèntrics de la localitat, sent la seua finalitat la d'ajuntar en una mateixa prova l'esport i la solidaritat amb el poble sahrauí que des de fa més de 30 anys viu refugiat als campaments de Tinduf en resultar expulsat dels antics dominis espanyols del Sàhara. La col·laboració també es fa extensiva amb ONGs com la Creu Roja.

L'única condició que exigeix el reglament per a participar en la prova és la d'aportar, al menys, 1 kg d'arròs, llegums o d'altres aliments que no tinguen caducitat a curt termini, pel que l'elevada participació queda garantida sols amb un xicotet gest solidari en el que també s'accepten les donacions pecuniàries.

En l'edició anterior es van arreplegar vora de 500 Kg d'aliments i, per tant, els organitzadors confien que en aquesta edició es puguen mantenir, o inclús superar, les xifres aconseguides en 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia