Societat

La Federació d'Associacions de Veïns de Paterna convoca la ciutadania davant l'Ajuntament

El dimecres 15 de gener lliuraran a l'alcalde més de 3.500 signatures contra la desaparició del servei d'ambulància

El dimecres 15 de gener, la Federació d'Associacions de Veïns de la vila de Paterna, ha convocat la ciutadania davant les portes de l'Ajuntament, perquè es concentre en favor del servei d'ambulància municipal, que ha patit la retallada a l'igual que altres serveis públics que s'hi oferien.

Però a més, la convocatòria de concentració aprofitarà per donar suport ciutadà a la reunió prevista per la Federació amb la regidora d'afers socials, per tractar la problemàtica del menjador social, el centre de dia, el patronat Francisco Esteve, l'Escola d'Adults i la guarderia i centres infantils.

La Federació d'Associacions Veïnals de Paterna, es troba preocupada per la baixada de la qualitat del benestar social en aquesta vila de l'Horta i és per això que a rengló seguit, ha previst una reunió per al dijous 16 de gener amb el regidor responsable dels projectes de Zona Franca, Port del Mediterrani i Empreses Mixtes, per interessar-se sobre la realitat d'aquest projectes que semblen aturats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.