Societat

Alacant es concentrarà contra el tancament de Catalunya Ràdio

Serà dissabte a les 12 a la plaça de la Muntanyeta sota el lema “Volem mitjans en la nostra llengua”

L'emissora era l'única opció de sintonitzar una emissora en català a l'Alacantí

A l'onada de protestes i queixes que s'ha desfermat després del tancament de les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià se sumarà també Alacant. La cita és el pròxim dissabte en una concentració convocada en senyal de protesta per la decisió de l'executiu de Mariano Rajoy –a instàncies del govern d'Alberto Fabra– d'obligar Acció Cultural a tancar els repetidors que feien arribar, des de fa més de 30 anys, el senyal de Catalunya Ràdio al País Valencià.

La protesta, convocada a les 12 hores de dissabte a la plaça de la Muntanyeta, davant de la subdelegació del govern espanyol, ja corre per les xarxes i denuncia una mesura que “atempta contra la llibertat d'informació” i que qualifiquen d'“atac reincident en contra de la pluralitat informativa i una retallada més en el dret a la informació dels ciutadans”.

La mesura deixa sense possibilitat de rebre informació en la llengua pròpia dels valencians després del tancament de TV3 i RTVV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia