Societat

Estabilitzen l'incendi de la Conreria

Els 20 veïns de la urbanització Can Comulada d'Alella desallotjats preventivament ja han pogut tornar a casa

Els Agents Rurals informen que el foc finalment ha cremat entre sis i set hectàrees d'arbustos, matollar i pi

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l'incendi de la Conreria a quarts de set de la tarda d'aquest diumenge. Segons els Agents Rurals el foc ha cremat entre sis i set hectàrees d'arbustos, matollar i pi. Els 20 veïns de la urbanització Can Comulada d'Alella desallotjats preventivament ja han pogut tornar a casa seva. No hi ha hagut ferits.

El foc s'ha declarat pels voltants de dos quarts de dues de la tarda a prop de la finca de Can Fàbregues, dins el terme municipal de Tiana. Hi treballen 20 vehicles terrestres i Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la comarca. Els mitjans aeris ja s'han retirat perquè ja és fosc. El telèfon 112 ha rebut 186 trucades per l'incendi.

Els esforços dels Bombers s'han concentrat inicialment en evitar l'avanç del flanc dret de l'incendi cap a la urbanització Can Comulada, a Alella. Aquest flanc ja està controlat i no hi ha cap mena de perill per a la població. Preventivament però s'han desallotjat una vintena de veïns de dos carrers de la urbanització poc després d'un quart de sis de la tarda. Tots ells ja poden tornar a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia