Societat

Morella organitza activitats per subratllar les qualitats de la tòfona

Aquest cap de setmana comencen els “show-cookings” de les onzenes Jornades de la Tòfona que són el complement ideal a l'àmplia oferta de menús i activitats que ofereixen els restaurants

Els restauradors de Morella mostraran tots els secrets de la tòfona des d'aquest proper dissabte. Durant els propers caps de setmana, s'ensenyaran les característiques d'aquest ingredient, es podrà aprendre a cuinar i degustar-la en exquisits plats durant els “show-cookings”.

Així, aquest fong no només es podrà degustar en onze restaurants, sinó que es podrà fer en les demostracions culinàries que es realitzaran els dissabtes. Les Jornades de la Tòfona es desenvoluparan fins el dia nou de març.

Els “show-cookings” són un bon moment per descobrir tècniques de conservació d'aquest producte, com complementar-la, com és millor cuinar-la... Aquestes demostracions culinàries comencen aquest dissabte amb el restaurant Casa Roque i continuaran el 8 i 22 de febrer i l'1 de març, amb el Cardenal Ram, el Mesón del Pastor i Daluan.

Mitjançant aquestes exhibicions que es realitzen a la Llotja de l'ajuntament de Morella, es podrà aprendre de restauradors que participen en les Jornades de la Tòfona.

Les Jornades de la Tòfona són les més importants que s'organitzen a Morella i, atrauen un nombre molt important de visitants. Es pot ampliar la informació i consultar el fullet de les jornades a la pàgina web www.morellaturistica.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.