Societat

Les rutes nocturnes interactuades al casc històric d'Ontinyent amplien calendari

La ruta seguirà dedicada durant les pròximes setmanes a les “Rondalles Valencianes” d'Enric Valor

L'èxit de la ruta dedicada a les “Rondalles Valencianes” de l'escriptor Enric Valor ha motivat a l'empresa a ampliar el calendari previst, oferint la possibilitat d'organitzar estes rutes cada divendres a partir de les 21 hores quan es compte amb les reserves de places necessàries.

La ruta seguirà dedicada durant les pròximes setmanes a les “Rondalles Valencianes”, tot i que de cara a l'estiu canviarà la temàtica, tot i que el Palau de La Vila serà sempre un punt neuràlgic de l'activitat.

Les visites són per a un màxim de 50 persones per grup.   Joan Sanchis destacava la importància de “treballar per la diversificació de l'economia en uns temps com estos i posar en valor i donar utilitat al nostre patrimoni i potencia la nostra cultura”, afegia.

El Regidor de Turisme animava a la ciutadania local a participar d'estes visites “perquè es altra manera de conèixer els nostres recursos i gaudir de l'oci en família de manera econòmica i sense haver d'eixir d'Ontinyent”, assenyalava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia