Mor el cuiner palamosí Carles Camós, del Big Rock
El prestigiós xef, artífex del col·lectiu Cuina de l'Empordanet, havia diversificat l'activitat cap als arrossos preparats
El cuiner palamosí Carles Camós va morir ahir de matinada als 70 anys com a conseqüència d'un càncer. El funeral se celebrarà avui (11.30 h) a la parròquia de Santa Maria de Palamós.
Descendent d'una família surera, es va iniciar com a restaurador el 1958, quan amb el seu germà Lluís i la seva mare, Hermínia Provensal, van obrir l'Hostal Vostra Llar de Palamós. Posteriorment, també al municipi, els dos germans van emprendre l'aventura del restaurant Big Rock, fins que als anys 80, en solitari, el cuiner va adquirir un antic mas del segle XV a Castell d'Aro per reconvertir-lo en el nou Big Rock, tot un referent de la Costa Brava amb diverses suites de luxe. Emprenedor incansable, Camós va ser un dels impulsors del col·lectiu de xefs Cuina de l'Empordanet. I en els últims anys, després de desvincular-se del projecte del Big Rock, havia apostat amb les seves filles per canalitzar la seva experiència cap al camp dels menjars precuinats, amb la marca d'arrossos semipreparats Just Married. El negoci va reeixir i va acceptar vendre la seva part del negoci al seu soci per continuar com a assessor culinari. Però la col·laboració va acabar mesos després i el xef encara va fundar una última marca d'arròs en llauna, La Paellita.