Societat

Detingut un home per tallar-se una cama amb una serra radial per cobrar l'assegurança

L'home hauria estafat dues asseguradores i una mútua d'accidents laborals amb indemnitzacions entre els 150.000 i 200.000 euros

El fets es van produir el maig passat en l'empresa de la qual havia estat acomiadat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Rosselló (Segrià) de 46 anys, que s'hauria tallat la cama ell mateix amb una serra radial el maig passat en una empresa del polígon Els Colomers de Golmés (Pla d'Urgell), de la qual havia estat acomiadat el dia abans.

L'home es va seccionar la cama per sota del genoll quan anava a recollir els seus efectes personals. Arran d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació. La policia també va comprovar que l'home havia contractat tres mesos abans dues assegurances que pagaven indemnitzacions entre els 150.000 i 200.000 euros en casos d'amputacions. El detingut també va arribar a cobrar de la mútua de l'empresa per accident laboral.

La investigació va acabar aquest dimecres amb la detenció de l'home com a presumpte autor de tres estafes. Dues van ser a les asseguradores amb les quals va contractar les pòlisses i la tercera a la mútua de l'empresa. El detingut va quedar en llibertat l'endemà de la seva detenció, amb la l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia