Societat

“De tapa en tapa” a Banyeres de Mariola

Els establiments restauradors de Banyeres de Mariola llancen la 3ª edició de la campanya

Un total de 21 establiments restauradors de Banyeres de Mariola inicien del 12 de juny fins al 3 d'agost la 3ª campanya de degustació de tapes denominada “De tapa en tapa, assaborint la Mariola”, amb la que es pretén la reactivació del sector en l'inici de la temporada estival i quan abellix fer més vida social al carrer i a les terrasses dels bars.

Les línies bàsiques de la campanya són semblants a les edicions anteriors —tapa més beguda al preu de 2 €, des de dijous vesprada fins diumenge a migdia, i sorteig final de premis— , però la principal novetat d'enguany és que compta amb més restaurants participants que en edicions anteriors, el que dóna mostra de l'esforç que realitzen estes empreses per revitalitzar el sector terciari en la localitat, i sobre tot, quan en el calendari hi ha marcades cites importants al voltant de la festivitat de Sta. Maria Magdalena en caps de setmana successius del mes de juliol.

Com en edicions anteriors, la promoció compta amb el suport de l'Ajuntament de Banyeres a través de la regidoria de Turisme i l'Associació Serra de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia