Societat

Detingut un home a Elx que va mantenir tancada la seva parella durant un any

La víctima ha denunciat els fets després d'escapar-se del domicili on estava retinguda

La policia ha arrestat també el pare del detingut, que convivia a la mateixa casa

La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) un home que va mantenir tancada la seva parella durant un any al seu domicili familiar, d'on va aconseguir escapar-se en una distracció del seu captor, després de patir agressions físiques i sexuals. Segons han informat aquest dissabte fonts del ministeri de l'Interior, el detingut és un home de 26 anys, de nacionalitat espanyola, i la víctima és una dona de 22 anys.

En l'operació també ha estat arrestat el pare del detingut, que convivia a la mateixa casa, per un delicte d'omissió del deure d'auxili, ja que era coneixedor de la situació de la dona i no va fer res.

L'agressor tancava la víctima amb clau cada vegada que abandonava l'habitatge i la sotmetia a agressions físiques i sexuals, i arribava fins i tot a negar-li aliment o beguda durant dies. Després d'un any de captiveri, en una distracció del captor, la dona s'ha pogut escapar i anar a la comissaria de la Policia Nacional a denunciar els fets.

La víctima ha denunciat que, en contra de la seva voluntat i durant gairebé un any, la seva parella l'havia tancat al seu domicili, a la localitat d'Hondón de los Frailes (Alacant), on vivien també el pare de l'arrestat i un fill de tots dos. Ha explicat que, inicialment, la relació amb la seva parella era normal, fins que van tenir el seu fill, fa aproximadament un any, moment en què l'home la va tancar al domicili on vivien i la va a començar a controlar en tot moment. Fins i tot l'obligava a activar el mans lliures del telèfon mòbil quan parlava amb els seus familiars.

Posteriorment, la parella es va mudar a un pis de la ciutat d'Elx, on va continuar el captiveri de la víctima, que seguia sense poder sortir de l'habitatge, ja que l'home tancava la porta amb clau cada vegada que abandonava el domicili.

La dona va aprofitar un dia que es va quedar sola, i després de localitzar una còpia de les claus de la porta, per escapar-se i sol·licitar ajuda a la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia