Societat

Banyeres celebra la festivitat de Maria Magdalena al llarg de juliol

La Fira i el mercat medieval es convertixen en els principals focus d'atracció

Amb l'arribada del mes de juliol, la localitat de Banyeres de Mariola es disposa a viure amb intensitat al llarg dels tres primers caps de setmana la festivitat de Sta. Maria Magdalena, copatrona de la vila.

Durant la primera setmana hi ha prevista la celebració d' una nova edició del “Cinema a la fresca” amb la projecció de destacats títols de la cartellera comercial del moment. El divendres 4 de juliol hi haurà danses a la plaça Major i, per al dissabte 5, la Societat Musical oferirà el tradicional concert d'estiu també a la plaça Major. Ja en diumenge, al parc municipal de Vil·la Rosario se celebrarà una nova edició de la Trobada de boixets i la Fira Solidària i per al dissabte 11 de juliol hi ha programat un sopar a la fresca i la Festa eivissenca al pati de La Malena.

La festa de Sta. Maria Magdalena viurà un dels seus principals esdeveniments amb la celebració de la Fira i mercat medieval reservat per al segon cap de juliol quan els carrers del centre de la vila es veuran de nou impregnats amb reminiscències del passat, mentre que en la vessant esportiva es disputarà una nova edició del Supertrack al circuit de l'Estació. A la seua volta, l'aspecte cultural es completarà amb els concerts d'El Braçal i l'Agrupació Musical La Nova.

La tercera setmana d'aquest mes acollirà els distints actes religiosos de la celebració de la festivitat amb el trasllat de la imatge de la santa, ofrena de flors, missa solemne i posterior processó, per finalitzar amb el tradicional Homenatge als majors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia