Societat

successos

Moren vuit persones en un xoc a Alacant

Un camió va envair el carril i va col·lidir amb la furgoneta de les víctimes

Vuit persones –tres homes, tres dones i dos nens– van morir en un accident de trànsit registrat abans-d'ahir a la tarda a l'autovia A-7 a l'altura de la localitat de Coix (Alacant), quan un camió va envair la via contrària de circulació i va col·lidir amb una furgoneta, que es va incendiar, en la qual viatjaven totes les víctimes. Sis dels vuit ocupants tornaven al seu país, Romania, després d'unes vacances a Almeria. El conductor del camió està ferit de gravetat.

La col·lisió va ser “brutal”, van assegurar fonts de la Guàrdia Civil. Els dos vehicles van sortir de la calçada i van anar a parar a un canal d'aigües pluvials. Malgrat que en el punt quilomètric del sinistre hi ha una doble tanca metàl·lica de separació entre els dos sentits de circulació, el camió va envair la via contrària. La Guàrdia Civil indica que el camió va perdre el control quan se li va rebentar una roda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia