Osona/Ripollès

Avui a les 7, concentracions davant els ajuntaments contra la prohibició del 9N

L'Assemblea i Òmnium convoquen avui a les 7 davant dels ajuntaments. Demanen que s'hi vagi vestit de groc. També s'aprofitarà per començar la campanya del sí-sí, i es tacarà de color groc alguns punts emblemàtics d'Osona. També es demana que tenyeixi

Nota de premsa de l'Assemblea d'Osona

Concentracions a les 19h davant dels ajuntaments i inici de campanya

L'ANC i Òmnium convoquen tota la societat a concentrar-se davant dels ajuntaments a les 19h d'aquesta mateixa tarda. Després de la suspensió de la llei i del decret demanem la mobilització ciutadana per mostrar el nostre rebuig a aquesta decisió.

Es faran concentracions davant dels ajuntaments a les 19h. A Vic hi haurà un parlament i simbòlicament s'iniciarà la campanya pel sí-sí. La campanya arrencarà amb un porta a porta simbòlic a la plaça Major de Vic i també començarem a tacar de groc diversos punts emblemàtics d'Osona. S'il·luminaran de color groc la plaça Major i el Temple Romà de Vic, el Santuari de La Gleva, l'Ajuntament de Manlleu, el campanar de Centelles, el Castell de Tona i el Santuari de Rocapravera.

Per fer més visible el groc demanem a la societat que vesteixi d'aquest color durant la participació a les concentracions.

Amb aquestes accions s'inicia la campanya Ara és l'hora, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, encaminada a aconseguir que el sí-sí sigui l'opció majoritària a la consulta del 9 de novembre. La campanya pretén arribar a tots els racons del país per a escoltar a tothom, per tal que tothom pugui opinar sobre el país que vol construir.

A més, a nivell de xarxes, es vol aconseguir que a les 19h l'etiqueta #Araéslhora9N sigui Trending Topic Mundial.

La campanya ‘Ara és l'hora' convida a tenyir de groc els aparadors dels comerços

Sota el lema ‘Posa el groc al teu comerç', l'ANC i Òmnium Cultural conviden a tenyir de groc els aparadors dels comerços d'Osona i el Ripollès. En concret, se'ls anima que tinguin com a mínim un element groc, que és el color d'aquesta campanya.

La base ha de ser la creativitat i la imaginació, i que les accions tinguin un elevat impacte visual. L'objectiu és doble. D'una banda, crear una taca d'oli on tots els comerços tinguin elements distintius de la campanya i, de l'altra, que el públic tingui un interès a buscar els trets diferencials de la campanya en els comerços. La presència del color groc pretén ser, doncs, una mostra de permeabilitat constant i demostració d'opció majoritària.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona