Vallès Oriental

Meritxell Budó, candidata de CDC de la Garriga

Una setantena de militants i simpatitzants de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) van aprovar per aclamació la candidatura de l'actual alcaldessa Meritxell Budó a les eleccions municipals del maig de 2015.

De fet, Budó ja havia manifestat feia uns mesos la seva predisposició a encapçalar la llista, però no va ser fins dijous que es va poder oficialitzar el seu nom amb el vistiplau dels militants del seu partit. Una altra cosa serà la decisió que pugui prendre la secció local d'UDC –que a la Garriga manté relacions distants amb CDC– que encara no s'ha manifestat.

Meritxell Budó, de 44 anys, és alcaldessa de la Garriga des de les eleccions de 2011, amb un govern que formen CiU i Acord Independentista. Durant l'anterior legislatura també va començar sent alcaldessa fins que una moció de censura la va tombar i va fer alcaldessa la socialista Neus Bulbena.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia