Societat

El 7é Concurs gastronòmic de Bocairent premia els restaurants Juan XXIII i la Gruta

L'establiment de Benifaió obté el primer premi de borreta i el d'Alcoi el guardó en la modalitat de carn de caça i de bolets

Els primers guardons del 7é Concurs gastronòmic Vila de Bocairent, celebrat el dilluns 17 de novembre a l'hotel Ferrero, han recaigut en els restaurants Juan XXIII de Benifaió, en l'especialitat de borreta, i la Gruta del Cercle industrial d'Alcoi, en la modalitat de carn de caça i bolets, ambdós dotats amb 600 euros gràcies al patrocini del consistori convocant i del patronat provincial de turisme València Terra i Mar.

En la categoria del plat típic de la Serra de Mariola, la segona proposta més valorada pel jurat va ser la de l'hotel Bahía de Calp que va obtenir també el tercer guardó en carn de caça i bolets. Finalment, Casa Granero, de Serra , va quedar en segona posició en la modalitat lliure i La bonita, del port del Grau de Gandia, va completar el pòdium en la borreta. Els segons premis estaven recompensats amb 300 euros, mentre que els tercers classificats van rebre un lot de productes de restauració.

La cita va servir també per presentar el receptari del concurs editat per la Diputació de València amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bocairent. La publicació recopila els plats guardonats en les sis edicions anteriors en la modalitat de caça i bolets així com el procediment per elaborar la borreta i les postres dels hostalers locals servides en els dinars que acompanyen el certamen.En aquesta ocasió, van ser més de 200 persones representatives de la Vall d'Albaida i la Serra de Mariola les convidades a l'acte organitzat per l'associació d'hostaleria i de turisme de Bocairent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.