Societat

Nou èxit de la Marxa Solidària de Nadal a Banyeres de Mariola

La prova va comptar amb vora de 700 participants

Vora de 800 kg d'aliments i al voltant de 700 dorsals distribuïts per l'organització és el balanç positiu que recull la VI Marxa Solidària celebrada a Banyeres de Mariola en la vesprada de la Nit de Nadal. La prova ha estat organitzada pel Club de Trialtló local amb la col·laboració del Centre Excursionista Penya Roja, el taller assistencial Tapis, l'Associació de mestresses de casa i l'Ajuntament a benefici dels refugiats sahrauís i la Creu Roja.

En aquesta edició també es va comptar amb la presència de membres del Comité de refugiats sahrauís que van agrair als banyerins el seu gest solidari.

Pel que fa a la cursa, aquesta va discórrer pels carrers cèntrics de la població tenint de nou com a guanyador absolut a l'almanseny Pascual del Castillo, seguit pels joves banyerencs Xavier Sirera i Fabián Sempere. Quant a les fèmines, Maria Francés, Marta García i Inma Llana van ocupar les tres primeres posicions.

Membres del Club de Triatló han volgut manifestar, una vegada més, el seu agraïment als participants i públic en general que han contribuït de forma desinteressada amb l'aportació d'aliments per aquesta causa solidària que, any rere any, va consolidant-se com a cita obligada en el calendari nadalenc de Banyeres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia