Societat

La Universitat d'Alacant convoca el Premi Igualtat 2015

Es vol reconèixer persones, col·lectius, entitats o institucions que hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la paritat entre dones i homes

Per tercer any consecutiu i amb l'objectiu de reconèixer persones, col·lectius, entitats o institucions tant públiques com privades que amb la seua trajectòria o treball hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la igualtat entre dones i homes, la Universitat d'Alacant convoca l'edició del Premi Igualtat-UA 2015.

Un any més, el guardó també podrà reconèixer les trajectòries professionals que exemplifiquen l'excel·lència de les acadèmiques visibilitzant l'aportació de les dones a l'avanç científic i al progrés social, i trencar així amb la visió androcèntrica que ha planat tradicionalment sobre la ciència, la recerca i l'acadèmia.

El Premi Igualtat-UA 2015, amb el qual la UA institucionalitza el seu compromís amb aquest dret fonamental de l'ésser humà, consistirà en el lliurament d'una rèplica en miniatura de l'escultura «Harmonia», obra de l'artista espanyol establit a França José Ángel Merino López, que està situada a la plaça de la Igualtat del campus.

El termini de presentació de candidatures s'acaba el dijous 12 de febrer de 2015. Les propostes es presentaran a través del Registre General de la Universitat, dirigides a la Unitat d'Igualtat i acompanyades del currículum de la persona candidata, o en el cas de col·lectius, entitats o institucions, d'una memòria de les activitats fetes que fonamente la candidatura.

L'any passat, pel seu brillant historial esportiu, el seu compromís amb la promoció de l'esport femení i pel seu lema “Som dones, som esportistes, tenim aquest poder”, l'equip de futbol sala femení de la UA va rebre el Premi Igualtat-UA 2014.

El lliurament del Premi Igualtat-UA 2015 es farà en un acte públic emmarcat en la celebració institucional del Dia Internacional de les Dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia