Societat

Sis ferits en tres incendis d'habitatge a Terrassa, Sitges i La Canonja

Quatre persones han estat ateses per intoxicació, una per cremades a la cara i a la mà i una altra per un atac d'ansietat

Sis persones han resultat ferides de diversa consideració en tres incendis domèstics ocorreguts aquesta passada nit i matinada en habitatges de Terrassa, Sitges i la Canonja. Les víctimes han estat traslladades a diversos centres sanitaris de tot Catalunya, informen els Bombers de la Generalitat.

Un home de 63 anys ha estat ingressat a l'Hospital de Terrassa per intoxicació després d'inhalar fum en l'incendi del seu pis, situat al carrer Canal del Forn del Cargol. El foc s'ha declarat poc abans de les deu de la nit a la cuina de l'habitatge i ha cremat la campana extractora i un armari. El fum ha afectat tot el pis i part de l'escala del bloc. Tres dotacions dels Bombers (dos camins i l'autoescala) han treballat en aquesta emergència.

En paral·lel, els Bombers han rebut poc després de les deu de la nit l'avís d'un incendi a una casa unifamiliar de la Canonja (Tarragonès). El foc ha tingut lloc al garatge de l'immoble i ha cremat una taula, cadires, caixes de cartró i estris diversos d'una de les dependències del garatge, que està dividit en dos. Tota l'estança ha quedat afectada pel fum i la temperatura. Tres persones han resultat, dos adults i un menor, han resultat intoxicades per inhalació de fum. Una quarta ha patit un atac d'ansietat. Totes elles han estat evacuades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Dues dotacions dels Bombers (un camió i un vehicle lleuger) han participat en aquesta dotació. Quan han arribat han comprovar que el foc pràcticament ja estava apagat.

L'última incidència ha tingut lloc a Sitges (Garraf) a la una de la matinada en un immoble situat al carrer Nou. En el sinistre han intervingut quatre vehicles dels Bombers i poc abans de tres quarts de dues ja estava completament apagat. El foc ha cremat el menjador i la cuina d'una casa i una persona ha quedat ferida amb cremades de primer grau a la cara i de tercer grau a les mans. La víctima ha estat evacuada pel SEM a l'hospital del Vall d'Hebron de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

Demostren que la dieta rica en omega-3 ajuda a prevenir l’Alzheimer

barcelona

S’amplia a vuit els refugis climàtics en episodis de calor extrema

figueres

Educació diu que els mòduls prefabricats són “innecessaris”

cornellà del terri
societat

El doble grau de Física i Matemàtiques i Medicina, les notes de tall més altes

barcelona

Acaba la lluita de No a la MAT Selva

santa coloma de farners
societat

Ampans obrirà una residència per a joves amb discapacitat i autisme sever a principis de 2025

Balsareny
societat

L’European Balloon Festival estrena la primera cistella de globus aerostàtic preparada per volar a 20.000 metres

Igualada

El programa Famílies saludables s’estén a la demarcació

girona
SOCIETAT

Cabacés accepta catalanitzar el nom i deixar enrere el topònim franquista

CabaCés