Osona/Ripollès

L’exjugador del Manlleu Baruc fitxa pel Tona de Segona Catalana

Baruc Nsué, qui va ser conegut com la perla del Manlleu, tornarà a jugar a la comarca però no al Manlleu de Tercera Divisió sinó al Tona de Segona Catalana.

El Tona ha estat l’equip escollit per Baruc Nsué per jugar el què queda de temporada. Nsué s’ha decantat per l’equip del seu poble que juga al grup 4 de Segona Catalana on és líder amb 5 punts més que el segon classificat, de manera que té opcions clares de pujar a Primera Catalana. Fa dos anys, l’equip va ser segon a la lliga i ja va intentar l’ascens però va caure al play-off contra l’Almacelles.

Baruc va quedar-se sense equip aquest estiu després que el Cornellà, club on va jugar una temporada, no li renovés el contracte. El Manlleu, equip on va jugar 9 temporades i on va marcar els seus millors gols era una de les opcions pel migcampista però també en tenia a Primera Catalana.

Baruc que ha fitxat fins a final de temporada va fer ahir el seu primer entrenament amb el Tona i ja podria jugar aquest cap de setmana el partit que enfrontarà els tonencs al Súria a domicili.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia