Societat

Obres per obrir el nou König a l'accés nord de Girona

Fa unes setmanes que han començat els treballs a l'edifici de l'antic restaurant La Font, on se n'instal·larà un de nou de la popular firma gironina

Es preveu que obri a finals de maig

Les obres per transformar l'antic restaurant La Font de Girona en un nou König estan en marxa des de fa unes tres setmanes i
es preveu que sigui una realitat i es pugui obrir al públic “a final de maig o principi de juny”. Així ho confirma el gerent de König, Marc Parals, que ahir mateix feia una visita a les obres i les noves instal·lacions que tindran a la zona nord de Girona, al barri de Fontajau.

Inicialment, la popular firma gironina de restauració havia previst que l'obertura es pogués fer a l'abril, però un cop s'han iniciat els treballs s'ha vist que caldria més temps, i ara s'estima que el nou resturant König es pugui obrir entre final de maig i principi de juny. Parals assenyala que es tracta d'“una gran parcel·la de 1.400 metres quadrats” que ara amb les obres s'adapta i es personalitza d'acord amb la marca König, que va néixer a Girona l'any 1973.

Places per a 300 persones

L'empresa ha previst refer totalment l'estructura que l'antic restaurant tenia al pati, però conservarà així la vela, on ja hi cabran unes 90 persones. En el projecte del König s'ha previst una zona d'espera a la zona del jardí i dues zones més amb taules que tindran una pèrgola de protecció per facilitar la climatització de l'espai. Una de les particularitats serà que també hi haurà taules a la zona de la terrassa de la casa ja construïda, que s'incrementarà amb un nou voladís en un dels extrems. Aquesta previsió i l'habilitació dels diversos menjadors a l'interior de la casa permetrà que el nou local tingui capacitat per a 300 persones, i es convertirà així en el local més gran de la firma, ja que superarà les 270 places de Vilablareix.

Parals remarca: “Amb el nou local a Fontajau tancarem el creixement a la ciutat de Girona.” En relació amb el tancament del primer local que van tenir a la ciutat a la Gran Via a finals de l'any passat, admet: “Ja sabíem que s'acabava el contracte des de feia temps, però ha estat un pas enrere fer-ne dos endavant amb el nou local.” La previsió és que el nou local suposi la contractació d'una trentena de persones de personal, tenint en compte la gran capacitat de clientela que tindrà el nou restaurant. Això farà que l'empresa gironina ja superi els 220 treballadors en el global de la firma quan s'obri abans de l'estiu el nou local.

LA XIFRA

300
persones
cabran al nou restaurant König de Fontajau; superarà el de Vilablareix i serà el més gran de la marca.

Més enllà de la ciutat

El nou restaurant a Fontajau cobrirà amb escreix totes les zones de la ciutat de Girona, ja que al sud el restaurant de Vilablareix cobreix aquell sector, així com el restaurant que tenen a l'Espai Gironès. Al centre de la capital tenen el restaurant a la plaça Independència i al Cul de la Lleona, i a la zona comercial un establiment al carrer Migdia. L'any 2011, la firma va marxar per iniciar l'expansió més llunyana amb l'obertura d'un gran local a Figueres i la del primer restaurant de la cadena al centre de Barcelona. Per aquest any es preveu obrir un altre local a la capital catalana i incorporar carta per a celíacs a Vilablareix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia