Societat

tribunals

Arxiven la querella contra l'Escola de Policia

L'Audiència de Barcelona ha arxivat la querella que un jutjat de Mollet del Vallès va admetre a tràmit el 2014, i que després d'una instrucció va arxivar, contra la directora de l'Escola de Policia de Catalunya (l'actual Institut de Seguretat Pública de Catalunya), Núria Aymerich, i nou instructors i professors. La querella —pels delictes de prevaricació, fals testimoni i coaccions— la van presentar dos alumnes del curs 2010/11 que van ser declarats no aptes, un com a aspirant a agent de la policia local de Cerdanyola del Vallès i l'altre, al cos dels Mossos.

En la resolució, la secció vuitena retreu als dos aspirants que hagin fet una acusació “genèrica” contra els deu acusats, que van arribar declarar al jutjat com a imputats. També recorda que un jutjat contenciós administratiu ja va arxivar la seva denuncia per aquest afer. “El que s'explica en la querella no és res més, a efectes jurídics, que una queixa pel tracte rebut en un curs”, es conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.