territori

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant forma part de la Taula Estratègica dels Jocs Mediterranis

A la primera sessió plenària hi han assistit les regidores d’Esports i Cultura

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és una de les institucions que integren la “Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017”. És una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Tarragona 2017, concebuda com un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat d’aquest futur esdeveniment esportiu, basat en la cooperació i la innovació d’entitats públiques i privades del territori.

L’activitat de la Taula se centra en promoure el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats que aquest esdeveniment que acollirà el Camp de Tarragona l’any 2017 planteja per al desenvolupament econòmic, de reactivació de l’ocupació, i social del territori; promoure la participació ciutadana i dels centres de coneixement del territori per la recerca de solucions als reptes estratègics plantejats i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia