Societat

Mª Carmen Cortés pronunciarà el Pregó de festes 2015 de Banyeres

La banyerenca Mª Carmen Cortés Sempere serà l'encarregada enguany de pronunciar el Pregó de festes 2015 que es realitzarà en l'acte d'Exaltació de Capitans i Bandereres que se celebrarà el proper 6 d'abril, Dilluns de Pasqua, segons han informat membres de la Comissió de Festes de St. Jordi.

Mª Carmen Cortés és llicenciada en Humanitats i ha treballat vora de 13 anys en el departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Alacant. És autora de diversos llibres i en aquests moments es troba finalitzant la seua tesi doctoral.

Amb l'elecció de Cortés Sempere, de nou una dona serà l'encarregada d'encoratjar el món fester després de molts anys en els que la figura del pregoner o mantenidor de festes ha estat representat per homes, sent la coneguda ex locutora Mara Calabuig una de les últimes dones relacionades directament amb la població que va desenvolupar aquesta tasca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia