Osona/Ripollès

Artur Mas i Salvador Esteve inauguraran la nova piscina de Taradell

El president de la Generalitat, Artur Mas i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, inauguraran dissabte al matí el nou espai d’Aigua i Salut de Taradell.

  • VÍDEO: 191098

Els operaris estan fent aquests dies els últims retocs al nou Espai d’Aigua i Salut de Taradell perquè estigui a punt per a la inauguració de dissabte. L’equipament té 2.637 metres quadrats i compta amb una piscina gran de 20 metres i 6 carrers, una piscina petita, una sauna i un bany de vapor i una sala de fitness, una d’spining i una per a activitats dirigides.

10 anys després de la redacció del primer projecte i amb 8 anys d’obres pel mig, un projecte fallit de construcció d’una piscina de competició i l’abandonament dels treballs per part de l’empresa constructora, l’equipament obrirà les portes l’1 d’abril amb un format que pel consistori s’adapta més a les necessitats del municipi.

El nou projecte sense la piscina de competició i amb més espai per a altres activitats físiques començarà a funcionar amb 42 activitats setmanals, entre les quals zumba, aiguagim i spining. Les inscripcions es van obrir el passat 9 de març i en la primera setmana ja es van superar els 500 abonaments.

L’Espai d’Aigua i Salut tindrà un cost que rondarà els 4 milions i mig d’euros. D’aquests, 1 milió 600 mil els hi ha posat la Diputació amb subvencions directes. També s’hi han destinat les compensacions pel pas de la MAT i per l’abandonament de les obres per part de l’empresa, una part de fons propis de romanent de l’ajuntament i el constructor s’ha quedat uns solars de Taradell. Ara queda pendent un terç del cost.

La creació de l’Espai d’Aigua i Salut ha permès contractar 25 persones, de les quals 20 són del mateix municipi. Amb el canvi de projecte, també s’ha repensat el tipus d’energia utilitzada i s’ha canviat el gas natural per la biomassa. El nou equipament s’escalfa amb la caldera que també dóna servei al pavelló municipal d’esports El Pujoló.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia