Societat

Més de 3.500 persones participaren en l'acte de l'Entrada de Banyeres

S'espera una bona afluència de persones dels pobles dels voltants durant els propers dies

Vora de 3.800 persones entre festers i músics seran els que conformen el nombre total de participants en l'acte de l'Entrada de les festes de Moros i Cristians de Banyers de Mariola que s'iniciaren en la vesprada del 21 d'abril amb el trasllat de la imatge de St. Jordi des de la seua ermita fins l'església parroquial.

Joaquín Real Baldó, Alcalde de festes, ha informat que «enguany hi ha una previsió de participació en l'Entrada de vora de 3.800 persones entre festers, músics i integrants dels distints seguicis de les quatre capitanies oficials voluntàries, a banda del personal organitzatiu xifrat en 150 persones als que cal sumar aquells que realitzen una labor callada, però efectiva, com són els voluntaris Protecció Civil, Creu Roja i els integrants de la Policia Local».

Així doncs, ha indicat que hi ha previst que desfilen 146 esquadres, 57 bandes de música i 28 carrosses. De la mateixa forma, tot es troba ja previst en matèria de seguretat en cas de ser necessària «ja que, tot i celebrar-se les festes entre setmana, per a l'Entrada també s'espera una afluència notable de públic des de les poblacions dels voltants».

Finalment, Real Baldó desitja que els 4 dies de festa transcórreguen amb la normalitat acostumada i que «festers, músics i paisans puguen gaudir d'una nova edició de les festes».

Concurs de fanals

Com un més dels actes previs de la Festa, en el matí del darrer dissabte es va celebrar una nova edició del Concurs de fanals festers, sent la filà de Contrabandistes la que va obtenir el primer premi en aconseguir la màxima qualificació amb 183 punts, seguits pels Maseros amb 176 i pels Califes en tercera posició a sols un punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia