Societat
VI Festa del Trepat
La Conca fa brillar el trepat
Centenars de persones han desafiat la calor per tastar les propostes vinícoles a partir d'aquesta varietat de raïm autòcton de la Conca de Barberà
Les propostes culturals es mariden amb les degustacions i els tastos de vi
Barberà de la Conca va cloure ahir una altra edició de la Festa del Trepat, un cap de setmana durant el qual el municipi ha dedicat a promoure una varietat autòctona de vi de la Conca de Barberà, que cada vegada té més adeptes i més reconeixement.
Una varietat pròpia i localitzada
La DO Conca de Barberà defineix el trepat com una varietat autòctona que dóna vins lleugers i afruitats, de bona acidesa i graduació mitjana. Se n'obtenen vins rosats i base per a caves, però també hi ha cada cop més negres i blancs que estan obtenint un gran reconeixement.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.