Societat

VI Festa del Trepat

La Conca fa brillar el trepat

Centenars de persones han desafiat la calor per tastar les propostes vinícoles a partir d'aquesta varietat de raïm autòcton de la Conca de Barberà

Les propostes culturals es mariden amb les degustacions i els tastos de vi

Bar­berà de la Conca va cloure ahir una altra edició de la Festa del Tre­pat, un cap de set­mana durant el qual el muni­cipi ha dedi­cat a pro­moure una vari­e­tat autòctona de vi de la Conca de Bar­berà, que cada vegada té més adep­tes i més reco­nei­xe­ment.

Una varietat pròpia i localitzada
La DO Conca de Barberà defineix el trepat com una varietat autòctona que dóna vins lleugers i afruitats, de bona acidesa i graduació mitjana. Se n'obtenen vins rosats i base per a caves, però també hi ha cada cop més negres i blancs que estan obtenint un gran reconeixement.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.