Horta de Sant Joan
Donen el tret de sortida a les primeres Jornades Gastronòmiques del Corder
Un total de quinze restaurants de la Terra Alta, a més de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i els consells reguladors de les Denominacions d'Origen del vi i l'oli de la Terra Alta i la Diputació de Tarragona col·laboren en les primeres Jornades Gastronòmiques del Corder. El president del consell comarcal, Àngel Ferràs, va destacar, durant la presentació, que els sectors implicats, restauradors, ramaders i productors de vi i oli «han unit esforços per organitzar les jornades». Pel mateix Ferràs, serviran per «posar sobre la taula tot el potencial agroalimentari de qualitat de la contrada». Les jornades duraran fins al 30 de novembre, i està previst que els restaurants adherits ofereixin menús especials amb tres ingredients bàsics: la carn, l'oli i el vi. Concretament, les espatlles de corder al forn, les calderetes de pastor i els anyells tenen un espai molt destacat en els menús. Els restaurants que s'han sumat a la iniciativa són Can Barrina i Vilar Rural (Arnes), Cal Pelegrí (Corbera d'Ebre), Ca l'Àngel (Pinell de Brai), Fonda Serres, Restaurant Piqué i la Fontcalda (Gandesa), Ca l'Antoni (Batea), Can Josep (Bot), Casa Barceló, Hotel Miralles, Can Joan i la Venta del Romé (Horta de Sant Joan), Casa Ecològica (la Fatarella) i Restaurant Moderno (Vilalba dels Arcs).