Societat

CUNIT

La Xarel·lada Marítima, en vídeo

L'Ajuntament de Cunit, a través de la regidoria de Turisme i Patrimoni, ha editat un vídeo promocional de la Xarel·lada Marítima, amb la intenció de continuar la tasca divulgativa sobre el patrimoni local. La Xarel·lada del Penedès Marítim, que enguany ha arribat a la tercera edició, ha estat un dels esdeveniments locals que han marcat l'inici de l'estiu, combinant el vi, la gastronomia i la cultura.

El seu caràcter inèdit l'ha convertit en un reclam per als participants. Segons l'Ajuntament, enguany hi han participat el doble de cellers que en l'edició del 2014. Els cellers i els restaurants de la zona n'han fet un bon balanç. L'objectiu de l'Ajuntament de Cunit ara és consolidar aquest esdeveniment en el mapa de l'enoturisme. Per això, la regidoria de Turisme i Patrimoni ha editat un vídeo promocional d'aquesta festa del xarel·lo, que inclou activitats lúdiques i enogastronòmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia