Societat

L'ARBOÇ

Neix Festaktua, per emergir nous talents

La colla castellera local Minyons de l'Arboç i el ball de bastons de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població, han organitzat la primera edició del Festaktua, mostra't al poble, un festival que té com a objectiu fer emergir nous talents i artistes locals i oferir-los una oportunitat per donar-se a conèixer i actuar davant de públic

Segons expliquen els organitzadors en una nota publicada a la pàgina web de l'Ajuntament de l'Arboç, el Festaktua “és una iniciativa innovadora” a la vila, que “vol donar una oportunitat i un espai obert a tots els vilatants i vilatanes, per tal que puguin actuar i mostrar el seu talent o habilitats”, com ara ballar, cantar, fer monòlegs o un actuació en clau d'humor, malabarismes, grups musicals, discjòqueis, etc.

El festival Festaktua es presentarà oficialment la tarda-nit del dijous 10 de setembre, a la pista exterior de la sala polivalent municipal de l'Arboç i les persones seleccionades tindran l'oportunitat de mostrar les seves habilitats artístiques. Els interessats a participar-hi es poden informar i inscriure fins al 28 d'agost, adreçant-se al correu electrònic festaktua@ gmail.com, al Facebook dels Minyons de l'Arboç (facebook.com/minyonsdelarboc), o acostant-se al punt d'informació juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major, n. 37 baixos o bé trucant al telèfon 977 67 06 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia