Vallès Oriental

SUCCESSOS

Un home de Palautordera mor electrocutat mentre manipulava uns pals de llum per robar coure

La víctima té 31 anys i és veí de Santa Maria de Palautordera

Un home de 31 anys i veí de Santa Maria de Palautordera ha mort la matinada d’aquest dimarts a dimecres després de rebre una descàrrega elèctrica mentre, presumptament, manipulava uns pals de llum prop de la via del tren al mateix municipi, segons han confirmat fonts dels Mossos a EL 9 NOU.

Un home ha mort la nit de dimarts a dimecres a Santa Maria de Palautordera en rebre una descàrrega elèctrica mentre manipulava uns pals de la llum en una zona propera a la línia de tren de França. La víctima és una home de 31 anys i veí del municipi.

Segons han explicat els Mossos, l’home va rebre una descàrrega elèctrica i va caure des d’una alçada de quatre o cinc metres. Es creu que va morir pràcticament a l’acte. La policia catalana apunta que, presumptament, estaria manipulant el cablejat per robar-lo. Els Mossos han obert una investigació. L’autòpsia de la víctima haurà de determinar les causes exactes de la mort.

No és el primer accident mortal que es produeix al Vallès Oriental relacionat amb la manipulació d’instal•lacions elèctriques. A la Garriga, l’any 2011 va morir un home electrocutat mentre manipulava un transformador elèctric. També a la Garriga, l’any 2013, un home va patir ferides greus en electrocutar-se quan manipulava el cablejat d’una torre elèctrica de les afores del poble.

A Granollers, fa uns mesos, també es va localitzar un home amb ferides molt greus després d’haver rebut una descàrrega elèctrica.

A Santa Maria de Palautordera, dues persones van patir ferides quan retiraven ferralla d’una nau de Can Guiñau i els va caure part d’una coberta al damunt. Els fets van passar l’any 2012. Aquests darrers mesos, els Bombers han fet algunes actuacions en aquestes naus per petits incendis provocats per persones que es refugiaven a l’interior de l’antic complex industrial per cremar plàstic de les cobertes del cables de coure.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia