Societat

Cine i circ, per la Setmana de la Joventut de Teià

El jovent de Teià té una cita lúdica al poble entre el 27 i 30 d'agost. La Setmana de la Joventut de Teià torna a la palestra amb un programa ple d'activitats destinades a aquest col·lectiu. El cinema, el circ i el concerts en seran els principals protagonistes, però també s'hi inclouen altres propostes d'animació i culturals.

Les activitats arrencaran el dijous 27 d'agost amb la projecció de la comèdia reeixida Ocho apellidos vascos, en el cinema a la fresca, al parc de Can Godó. L'endemà, la tarda arrencarà a les set amb la classe magistral de Zumba. Seguidament, el sopar popular servirà per agafar forces per al cabaret de circ i la cercavila nocturna. La jornada es tancarà amb la nit de Dj's a Can Llaurador, a partir de la mitjanit. En el concert hi haurà les actuacions de Polbazo, Dj Sun i Dj Porcoroso. El dissabte 29, a partir de dos quarts de deu del vespre, Can Llaurador serà l'escenari de la gimcana jove que donarà pas a la nit de concerts. High Connection, Al Quadrat i Dj Fight of Cows seran els encarregats de posar la música que servirà per cloure la diada. Finalment, el diumenge 30 d'agost, Teià dirà adéu a les activitats amb la piscina jove i la tarda de swing. Aquesta última proposta es farà al parc de Can Godó. La Setmana de la Joventut està organitzada, entre d'altres, per la Komissió de Joves i l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia