Vallès Oriental

SUCCESSOS

Un cotxe cau per un marge de la carretera de Caldes a Granollers i provoca dos ferits

Una noia de 22 anys pateix lesions greus i és traslladada a l’Hospital de Sant Pau

L’accident d’un vehicle que ha patit una sortida de via a la carretera de Granollers a Caldes, prop de la rotonda de la C-59, aquest dijous al migdia ha provocat lesions a dos joves de 22 anys. Una noia ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, en helicòpter en estat greu.

El vehicle ha sortit de la via i ha caigut per un marge d’uns tres metres. Amb tot, estava en una zona inestable i corria el perill de precipitar-se encara més. Per aquest motiu, els Bombers han hagut d’assegurar el vehicle per poder treballar, després, en l’atenció de la noia ferida, que havia quedat a l’interior del turisme.

L’accident ha passat cap a les 12 del migdia prop de la cruïlla entre la carretera de Granollers a Caldes i la C-59. La noia de 22 anys ha estat traslladada en estat greu a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona. En canvi, el noi, que també té 22 anys, ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital General de Granollers amb lesions de caràcter lleu.

L’accident ha obligat a tallar la carretera de Caldes a Granollers, just entre els quilòmetres 0 i 1. A la zona, hi ha treballat cinc dotacions i una ambulància dels Bombers, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, de la Policia Local de Caldes i dels Mossos d’Esquadra.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia