Societat

Els Bombers donen per extingit l'incendi de Calafat

El foc cremava des de la matinada de dilluns

El sinistre afecta una superfície de 45 hectàrees de vegetació forestal als termes de l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest dimarts a la tarda l'incendi forestal que es va declarar la matinada de dilluns a la població de Calafat, a l'Ametlla de Mar. L'incendi va començar cap a les quatre de la matinada i es va donar per controlat a les tres de la tarda del dilluns.

Quatre dotacions terrestres dels Bombers han estat resseguint aquest dimarts el perímetre de l'incendi durant tot el dia per assegurar la zona davant de possibles revifalles. A més, un helicòpter de comandament també ha treballat a la zona per realitzant vols de reconeixements. A partir d'ara, totes les dotacions dels Bombers ja s'han retirat del servei.

El foc ha cremat 45 hectàrees de vegetació forestal, 43 hectàrees corresponen al terme municipal de l'Ametlla de Mar i 2 hectàrees a l'Hospitalet de l'Infant, segons informa el cos d'Agents Rurals.

En aquest incendi hi han treballat fins a 44 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i 9 mitjans aeris. També hi han efectius dels Agents Rurals i dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia