Vallès Oriental

La línia exprés Caldes-Barcelona guanya viatgers amb els serveis ràpids

Els passatgers han augmentat un 2,5% des de l’estrena de fa un any

La línia d’autobús exprés que des de fa un any uneix Caldes amb Barcelona passant per Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua, al Vallès Occidental, ha registrat un augment del nombre de passatgers.

En total, el corredor ha estat utilitzat per un total d’1.603.128 viatgers entre l’agost de 2014 i el juny d’aquest any, segons les dades facilitades pel Departament de Territori i Sostenibilitat. Això representa un increment del 2,5% respecte al mateix període de l’any anterior, quan no hi havia serveis exprés.

La millora del servei va comportar l’ampliació del nombre d’expedicions (12 al dia, sis d’anada i 6 de tornada) i també l’increment de les prestacions dels autobusos. També va representar una reducció del temps de viatge (45 minuts fins a la Sagrera-Meridiana).

La línia entre Caldes i Barcelona (e9) és el segon servei de la xarxa exprés.cat que es va posar en marxa al Vallès Oriental. L’altre és el que uneix els quatre municipis de la vall del Tenes amb Barcelona (e7). Aquí, el nombre de viatgers també ha crescut en un 13% durant el primer semestre d’aquest any.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia