Osona/Ripollès

Trenta-vuit anys anellant ocells a la comarca d’Osona

El reportatge repassa la trajectòria del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, un dels referents al país en l’estudi, la protecció i la divulgació dels ocells.

  • VÍDEO: 213187

A finals dels anys 70 naixia a Osona una entitat pionera dedicada a l’estudi, la protecció i la divulgació dels ocells. Amb el nom de GACO, Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, el col·lectiu s’ha dedicat des d’aleshores, a cavall de la passió i l’aproximació científica, a la pràctica activa de l’ornitologia, principalment a través del mètode de l’anellament. S’ha convertit, així, en un dels grups d’aquest tipus més actius de Catalunya i les seves activitats regulars signifiquen també un marc ideal per a l’educació ambiental. És el cas, per exemple, de la jornada d’anellament celebrada aquest final d’estiu a Centelles, aprofitant encara els darrers actes del llarg calendari de festes majors d’Osona.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia