Osona/Ripollès

Neix el Festivalet del Collsacabra

Aquest any, entre altres, comptarà amb l’actuació de Joana Serrat, que va inspirar-se en el Pla d’Aiats per a la realització d’un dels seus discos. Serà dissabte a Cantonigròs.

Nota de premsa de l’Ajuntament de l’Esquirol

El Festivalet del Collsacabra: nova iniciativa cultural a l’Esquirol

L’Ajuntament de l’Esquirol promou una nova proposta cultural dins el Cicle Collsacabra Creix pel dissabte 26 de setembre, una tarda de concerts amb grups de música de diferents estils a Cantonigròs. És l’anomenat Festivalet del Collsacabra, una iniciativa que va néixer juntament amb aquest projecte cultural i d’acord amb el permanent moviment musical que es respira en tot el municipi.

El festival s’han preparat en tres espais diferents i tots en el nucli de Cantonigròs: Antigues Escoles, Plaça Major i Pista Esportiva. En aquests espais a partir de les 16:30h i de forma alternativa s’aniran realitzant les actuacions programades, totes elles gratuites.

Les activitats començaran a les Antigues Escoles de Cantonigròs on hi haurà l’acte d’obertura del Festivalet del Collsacabra i una representació teatral “El nom d’un poble” a càrrec d’artistes del municipi. Seguidament a partir de les 17h començaran la resta de concerts. El cartell d’enguany està format per artistes com Jaume Barri (Música infantil); Dani Rifà - Tremendu (Cantautor), Dr Jazz Friends (Dixiland) ; Inspira (Folk), i per finalitzar la vetllada Joana Serrat, cantantautora osonenca que va inspirar-se amb el Collsacabra, concretament amb el Pla d’Aiats, per a la realització d’un dels seus discs.

El Festivalet del Collsacabra serà itinerant en els seus inicis entre els pobles de de Cantonigròs i l’Esquirol, i no es descarta que es pugui celebrar de forma excepcional en d’altres municipis del Collsacabra com Tavertet o Rupit. De cara el proper any es preveu una programació durant tot el cap de setmana i duplicar el nombre d’actuacions.

En aquesta primera edició hi col·labora el Consell Comarcal d’Osona que valora que les noves iniciatives culturals siguin properes i es puguin promoure des de les institucions.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia