Societat

VIDA SOCIAL

Manel Torres, Banyolí de l'Any

L'atleta Manel Torres va rebre ahir el premi Banyolí de l'Any que concedeix l'Ajuntament. Torres està realitzant els Reptes Pla de l'Estany, tres proves de fons a l'entorn de l'estany de Banyoles per recollir fons per a la Fundació Autisme Mas Casadevall. Ahir a la nit li van lliurar el guardó, durant un sopar en què també es va distingir l'activista cultural Miquel Rustullet amb el premi a la trajectòria personal; la directora teatral i psicòloga Clàudia Cedó, amb el guardó a la millor iniciativa social pel projecte Escenaris especials, i l'empresa de Crespià Tecnigas, capdavantera a l'Estat en la fabricació de tubs d'escapament. La d'aquest any ha estat la setena edició dels premis. A l'acte, celebrat en el decurs d'un sopar al pavelló de la Farga (normalment es fa al monestir, però es va canviar l'emplaçament pel risc de pluja), hi van assistir unes tres-centes persones, i va incloure una actuació del Quartet Ateneu, de l'Escola Municipal de Música.

Com en les sis edicions anteriors, no hi va assistir cap representant dels grups de l'oposició municipal perquè no estan d'acord amb el format dels premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia