Vallès Oriental

La 3a Cursa de la Font del Dimoni aplega 400 corredors

El guanyador, Jorge Tarragó, bat el rècord de la prova

Tot i l’amenaça de pluja, la 3a Cursa de la Font del Dimoni va aplegar 400 atletes, dissabte a Caldes. La prova, organitzada pel Club Atlètic Calderí, la va guanyar Jorge Tarragó (Kalenji Team) amb 36min 48s, rècord històric de la prova.

El segon classificat va ser José Garcia López (ind.) amb 37min 11s i el tercer, Esteve Olivé (CCK Merrell), corredor minimalista.
En noies, va guanyar la calderina Mercè Tusell (ind.) amb un temps de 41min 35s que també establia un nou rècord històric femení a la prova; de fet, l’anterior millor marca la va establir la mateixa Tusell el 2013. Mercè Puigdueta (CN Caldes), segona amb 46min 36s, i Vanessa Olmos (CN Caldes), tercera amb 46min 58s, van completar el podi femení.

L’itinerari, de 10km, sortia del Parc de Can Rius i encarava el passeig del Remei per iniciar l’ascensió que passa per la Font del Dimoni. L´itinerari circular recorria camins i corriols de muntanya al voltant del Turó Gros per reemprendre el camí de tornada. Un any més la cursa va comptar amb categoria minimalista per atletes disposats a córrer amb calçats de mínima expressió que simulen el peu descalç.