Osona/Ripollès

Dilluns comencen les obres de la rotonda de la cruïlla del carrer Cavalleria, passeig de Sant Joan i carretera d’Olot a Manlleu

Les obres van a càrrec de la Diputació i entre d’altres afectacions, suposaran el tall total del trànsit pel passeig de Sant Joan en un dels dos sentits de circulació, concretament en direcció a Vic, des de l’avinguda de Roma.

Dilluns a Manlleu comencen les obres per a la construcció d’una rotonda a la cruïlla entre el carrer Cavalleria, el passeig de Sant Joan i la carretera d’Olot. Les obres van a càrrec de la Diputació i entre d’altres afectacions, suposaran el tall total del trànsit pel passeig de Sant Joan en un dels dos sentits de circulació, concretament en direcció a Vic, des de l’avinguda de Roma. Ho explicava dimarts a l’’Angle obert’ el regidor d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde de Manlleu, Enric Vilaregut, que també feia referència a la sentència que anul·la el POUM i als canvis que es volen introduir a la zona blava, de la qual l’Ajuntament n’ha recuperat la gestió.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia