Societat

Troben morta una octogenària amb signes de violència al seu pis d'Alacant

La policia va trobar calaixos oberts i la casa regirada, mentre la víctima presentava cops al cap

Una dona d'uns 80 anys ha estat trobada morta en el seu habitatge de Sant Fulgenci, al Baix Segura, al País Valencià, amb signes evidents de violència, pel que sembla per un robatori, segons ha informat l'alcalde, Carlos Ramírez. El cadàver de la dona, vídua i sense fills, va ser trobat ahir a les 10.30 hores per agents de la policia local que havien acudit al seu domicili després que la propietària d'un bar proper, on solia comprar menjar, alertés que no la veia des de feia uns dies.

Els agents van observar els calaixos oberts i la casa regirada, mentre la víctima presentava cops al cap. L'alcalde ha relatat que es tracta d'una petita casa que antigament albergava l'escorxador del municipi, i ha afegit la seva sorpresa perquè poguessin entrar a robar ja que la víctima portava una vida modesta en tenir com a únics ingressos una pensió no contributiva.

A l'espera dels resultats de l'autòpsia, la Guàrdia Civil ha obert una investigació sense que es tingui coneixement de cap detenció pel moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia