Societat

medi ambient

Campanya a l'escola per a l'estalvi d'aigua

Quatre escoles gironines han participat en l'arrencada d'una campanya del govern català –des de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA)– per conscienciar els nens sobre la importància del consum sostenible de l'aigua i la necessitat de gestionar bé els residus per evitar que arribin a les nostres platges. L'ACA ha posat en marxa unes exposicions itinerants sobre aquests temes, que ha cedit durant l'últim trimestre de l'any a un total de 29 escoles catalanes, quatre de les quals a la demarcació de Girona. Concretament, els quatre centres gironins que hi han participat són l'escola Fedac del Pont Major de Girona, l'escola Forn d'Anells de Fornells de la Selva, l'institut Santiago Sobrequés de Girona i l'escola Torres Jonama de Mont-ras.

La intenció de l'ACA és intensificar la difusió de les exposicions al llarg d'aquest any 2016 per tal d'acostar als més joves la importància de l'aigua per garantir les necessitats bàsiques i el desenvolupament d'activitats econòmiques, i la necessitat de preservar el bon estat dels rius i la resta de masses d'aigua. Concretament, l'exposició Estima l'aigua: cada gota posa de manifest que l'aigua és un bé fràgil i finit que cal preservar, i l'exposició Qui embruta el mar? pretén conscienciar sobre la necessitar de gestionar adequadament els residus que generem per tal d'evitar la contaminació del medi aquàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia