Societat

Dos morts a Piera presumptament intoxicats per la mala combustió d'un aparell

Es tracta d'una parella que vivia a l'Avinguda Corral del Mas de la urbanització Can Bonastre

Un home de 62 anys i una dona de 63 han mort aquest dilluns a Piera (Anoia) presumptament intoxicats per monòxid de carboni a causa de la mala combustió d'un aparell, segons han informat els Bombers. Es tracta d'una parella que vivia al número 17 de l'Avinguda Corral del Mas, a la urbanització de Can Bonastre. Els Bombers han rebut l'avís a les 15.12 h.

A banda dels Bombers, Mossos d'Esquadra i efectius del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Els Mossos han descartat que les morts hagin estat violentes, per la qual cosa s'apunta la intoxicació com a hipòtesi més probable. Amb tot, els Bombers subratllen que la confirmació la donarà el resultat de l'autòpsia.

A banda de quatre dotacions de Bombers hi han intervingut tres patrulles dels Mossos d'Esquadra , juntament amb dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), concretament una ambulància medicalitzada i una altra de bàsica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia