Societat

Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi a la frontera francesa a prop de Portbou

El foc està encerclat i ara es treballa per no deixar cap punt calent abans de donar-lo per controlat

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat cap a un quart de sis de la tarda l'incendi forestal que des d'aquest dimarts al voltant de les dues del migdia afecta la frontera francesa a prop de Portbou (Alt Empordà). El cos d'extinció d'incendis ha aconseguit encerclar els dos flancs amb línies d'aigua i ara treballa per no deixar-hi cap punt calent abans de declarar-lo controlat, atès la tramuntana que bufa a la zona.

El foc se situa a dalt d'una carena al municipi de Cervera de la Marenda, a la Catalunya del Nord, però no ha creuat cap a Catalunya. Tres mitjans aeris i disset dotacions terrestres donen suport als Bombers francesos en les tasques d'extinció. Segons les primeres estimacions de superfície cremada, el foc hauria afectat unes deu hectàrees, tot i que la xifra podria augmentar.

Com a conseqüència del foc, la carretera N-260 continua tallada a Portbou en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia