Societat

El Celler de Can Roca crea una placa d'inducció per poder cuinar a baixa temperatura a casa

El projecte, batejat amb com a ‘Rocook', es completa amb un llibre, un web amb vídeo-receptes i cursos i una aplicació gratuïta per a mòbils

L'equip de cuina del Celler de Can Roca va començar a experimentar amb la cuina al buit a baixa temperatura pels volts del 1997. Van adonar-se que aquesta tècnica feia que els ingredients fossin més gustosos, deixava textures més interessants, respectava més els productes i, per tant, permetia una cuina més saludable. El millor restaurant del món ha impulsat un projecte per tal que la cuina a baixa temperatura arribi a les cases i ha creat ‘Rocook', una placa d'inducció amb control de temperatura, connectada per bluetooth amb un sensor que està submergit a l'aigua.

El projecte es completa amb un llibre (el segon amb l'editorial Planeta) amb l'explicació de les tècniques i receptes, un web amb cursos i vídeo-receptes i una aplicació gratuïta per a mòbils. El ‘Rocook' estarà al mercat a finals de maig a partir de 399 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona