Societat

Descarrila un Euromed a Mont-Roig del Camp en xocar contra una pedra

En el tren hi viatjaven 270 passatgers però no hi hagut cap ferit

Tot apunta a un despreniment per les fortes pluges de les últimes hores

Un tren Euromed amb 270 viatgers a bord ha descarrilat aquesta dimarts a la tarda a la sortida de l'estació de Mont-roig del Camp (Baix Camp). El comboi ha xocatcontra una pedra de grans dimensions, sense que s'hagin produït ferits, segons han informat fonts de Renfe.

L'accident ha ocorregut cap a les 17:38 hores i, en tractar-se d'un tram de via única, està afectant la línia de rodalia R-16 (Barcelona-Tortosa) i tot el corredor del mediterrani.

La circulació de trens està suspesa entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant i la Generalitat ha activat en prealerta el pla d'emergències Ferrocat.

La locomotora ha sortit d'un dels eixos en topar contra una pedra de grans dimensions que hi havia a la via i, segons les primeres informacions, es descarta que es tracti d'un sabotatge. Un cop restablerta la circulació, s'investigaran les causes de l'incident, encara que tot apunta a un despreniment per les fortes pluges de les últimes hores.

En les tasques d'emergència han participat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han ajudat a evacuar els passatgers i a dur-los a un altre tren, que els ha deixat a l'Hospitalet de l' Infant, on prosseguiran el seu viatge en un altre Euromed fins al seu destí, Alacant.

La companyia ferroviària ha establert un servei alternatiu per carretera entre l'Aldea i Tarragona per a trens de llarga distància.

Per als regionals R16 i rodalies del Camp de Tarragona RT2, s'ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia