Societat

Tiana torna a fer la plantada d'arbres

Ja fa una vintena d'anys que la fa i sempre hi participen molts de veïns

Aquest matí els tianencs i tianenques tenen una cita als pincs de Can Puigcarbó, on a partir de les 10.30 h hi haurà una altra edició de la Plantada Popular. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Tiana a través de la regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de diverses entitats ecologistes i de grups del municipi que fa més de vint anys que no fallen mai en l'agenda d'activitats populars del municipi.

La plantada es va començar a fer després del gran incendi del 1994, que va calcinar una gran part dels boscos de Tiana, i ha esdevingut una activitat de caire familiar que té com a grans objectius la reforestació de petits espais acotats i la sensibilització i educació ambiental dels participants en l'activitat.

A la plantada, hi participen famílies senceres que converteixen en una activitat festiva la replantació d'espècies autòctones de la zona i l'aprenentatge de la conservació i millora d'aquest espai. Amb aquesta finalitat, a banda de la replantació d'arbres, s'hi organitzen tallers i activitats per a tota la família entorn de la sostenibilitat mediambiental.

La Plantada Popular de Tiana és un dels actes organitzats a la vila al llarg de l'any que té més assistència ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia