Societat

Interrompuda la circulació de trens entre l'Aldea i Tortosa per una avaria

Les afectacions a la línia R-16 per la incidència s'allargaran tota la jornada

passatgers d'un tren de la R-16 aturat a prop de l'estació de Tortosa han hagut de ser evacuats

Una avaria aquest dijous en el sistema d'electrificació de Tortosa - Camp-redó ha deixat sense servei ferroviari el tram entre l'Aldea i Tortosa, que és de via única. Els passatgers d'un tren de la línia R16 que ha quedat aturat a Camp-redó han hagut ser evacuats, ha informat Protecció Civil.

Segons ha informat Renfe, l'aturada del tran s'ha produït pocs minuts abans de les dotze del migdia per una “incidència a les instal·lacions que afecta el subministrament elèctric”. Segons informa l'ACN, el pantògraf del tren s'hauria enganxat amb el fil de contacte de la catenària.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets per treballar en les taques d'evacuació dels passatgers del comboi. L'operació ha finalitzat cap a dos quarts de tres de la tarda i els passatgers han continuat el trajecte en autobús. Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat) com a mesura de prevenció.

La incidència afecta el servei de trens regionals de la R16, que enllacen Tortosa amb Barcelona i València, ha informat Adif. Està previst que aquestes afectacions es mantinguin durant tota la jornada d'avui i que el servei es pugui reprendre amb normalitat demà divendres. Mentrestant, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre l'Aldea i Tortosa que es mantindrà durant tot el dia d'avui.

Els trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani no estan afectats i presten el servei habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia