Societat

Interior obre una informació reservada pel crim de Sant Feliu

El departament evita detallar si el mosso que presumptament ha mort la seva exparella ha utilitzat l'arma reglamentària

L'agent, destinat a Barcelona, estava de baixa

El conseller d'Interior, Jané Jané, ha explicat aquest dijous que han obert una informació reservada després que un mosso d'esquadra ha matat la seva exparella sentimental a Sant Feliu de Llobregat i després s'ha tret la vida, suposadament amb la mateixa arma.

Jané no ha aclarit si l'home, que actualment estava de baixa, ha utilitzat l'arma reglamentària per cometre el crim masclista.

El conseller ha afirmat que l'autoria de l'homicidi comporta “un trasbals addicional” per als Mossos d'Esquadra i ha remarcat que el cas és “absolutament excepcional i aïllat” en el cos policial.

Als Mossos d'Esquadra no els consta cap denúncia per violència de gènere de la dona en contra de l'homicida.

L'agressor estava de baixa

L'agent, destinat a Barcelona, estava de baixa en aquests moments, segons han confirmat fonts properes al cas. Tot i que no n'ha transcendit el motiu, alguns mitjans apunten a una baixa per depressió.

El conseller ha parlat per telèfon amb el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, i han acordat veure's per estudiar com “crear marcs estables de comunicació” dels metges amb les empreses en casos de baixes mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia