Societat

Protesta del FC Vilobí per “l'amenaça” del concurs

Membres del club presenten en massa a l'Ajuntament la seva proposta d'usos per a la temporada que ve

Rebutgen les pressions de l'Ajuntament perquè els dos clubs del municipi s'uneixin

Jugadors dels equips de base del FC Vilobí, acompanyats de pares i entrenadors, van fer ahir un acte de protesta pel que consideren una “amenaça” per part de l'equip de govern de l'Ajuntament, que va anunciar que convocarà un concurs per als usos dels camps de futbol si els dos clubs del municipi no s'uneixen. La protesta va aplegar aproximadament 150 persones, i va consistir a anar caminant des del camp fins a l'ajuntament per entregar el document en què exposen quines necessitats tenen d'ocupar les instal·lacions amb vista a la temporada vinent. És una petició que es fa cada any, però aquest cop tenia un caràcter simbòlic: als membres del club no els ha agradat gens la interferència de l'Ajuntament en un afer que consideren que en tot cas és de les dues associacions, i que no calia resoldre amb “l'amenaça” de convocar un concurs. Un cop els nens –que són els que van entregar el document– van haver sortit de l'ajuntament, els pares van aplaudir, mentre la mainada cridava: “Qui som?”, “El Vilobí!”, “Què volem fer?”, “Jugar!”

Els responsables del club no entenen la pressió de l'Ajuntament i neguen que hi hagi conflicte social com va dir l'alcaldessa, Cristina Mundet. També es mostren disposats a ajudar l'altre club si té dificultats per fer alguns equips (actualment hi ha més nens al FC Vilobí que a l'AE Vilobí), però rebutgen el que consideren una pressió fora de lloc. L'AE Vilobí, per la seva banda, va repartir fa dies pel municipi fulls en què es llegia la seva proposta d'unificació dels dos clubs i què significaria que l'AE Vilobí deixés d'existir. Per Antoni Díaz, del futbol de base del FC Vilobí, seria desitjable que hi hagués un sol projecte, “però no vol dir que ens hàgim de casar de cop”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia